Beeld uit de wedstrijd Albatros C1 – Nieuwerkerk C1

Korfballers Albatros C1 verslaat Nieuwerkerk

Sport

Op de zomerse zaterdag 13 april werd het toch nog best druk op het Albatrosveld. Er stonden vier competitiewedstrijden gepland en deze thuiswedstrijden werden allemaal in winst omgezet. E6 beet het spits af tegen DSO E3 en won ruim met 10-2. D3 speelde een spannende wedstrijd tegen HKC D2 en won uiteindelijk met 9-7.

C1 speelde een goede eerste helft tegen Nieuwerkerk C1 en ging met 8-3 de rust in. In de tweede helft waren de doelpunten duur en drongen de gasten nog even aan. Twee fraaie treffers van Luuk Bakker zorgden weer voor een ruime voorsprong en de winst voor de ploeg van Marthijn en Wouter: 11-6.

Het 10e seniorenteam mocht op het hoofdveld spelen en maakte daar dankbaar gebruik van de ambiance: het werd 14-10 tegen KCR 8. De uitwedstrijd van E7 bij Springfield E3 eindigde in een 5-2 nederlaag.

Een grote groep Albatrossers was getuige van de Korfbal Leaguefinale in Ahoy waarmee de zaalperiode afgesloten werd. Deze week spelen A1 en B1 bekerwedstrijden en zijn er ook doordeweekse inhaalwedstrijden. Op zaterdag 20 april is er weer een vol veldprogramma.