Afbeelding
Marnix Vos

Jeugdclinic “Op zijn Spartaans” bij ZBC ’97

Sport

Wat een feest was het woensdagmiddag 24 april bij ZBC ’97! Het damesteam van Sparta kwam langs met hun “Sparta De Goudse Clinics On Tour” voor een indrukwekkende voetbalclinic voor de jeugd.

Meer dan 50 jeugdleden konden hun skills laten zien en genoten van het aanvallen, omschakelen en verdedigen. Onder deskundige leiding van speelsters Julia, Lieke, Sarah, Tessa, Dina, Jade, Annick én hun coach Tom werden veel nieuwe dingen geleerd. Uiteraard werd er ook veel plezier gemaakt in de carrouselvorm met 5 verschillende oefeningen waarin de clinic werd gegeven.

Na afloop ontvingen alle kids een mooie oorkonde op naam als bewijs van hun intensieve deelname en een lekker broodje hotdog. Onze dank gaat uit naar ZBC jeugdtrainer Willem Li van Kwong Insurance, die dit samen met De Goudse mogelijk heeft gemaakt.

Wil jij ook onderdeel worden van deze mooie club in opbouw waar veel leuke dingen gedaan worden voor de jeugd? ZBC ’97 is een gezellige club en is altijd op zoek naar jongens en meisjes die graag willen voetballen en onze teams willen versterken. Kom lekker een keer vrijblijvend meetrainen ! Wil je meer weten neem dan contact op via info@zbc97.nl of bel Marnix Vos op 0629080245

Jeugdclinic
Afbeelding
Afbeelding