Afbeelding

ABC-Swindregt huldigt kampioenen

Algemeen

Badmintonclub ABC-Swindregt heeft een uitzonderlijk goed seizoen achter de rug. Van de acht competitieteams zijn er zeven teams in de top 3 van hun competitie geëindigd. Twee teams zijn kampioen geworden en zij werden gehuldigd tijdens de clubkampioenschappen op 3 februari in de Develhal in Zwijndrecht.

Team 4 (foto) is kampioen geworden in de Vierde klasse. Dit was voor het team het tweede kampioenschap op rij. Het team heeft laten zien dat ze afgelopen jaar flinke progressie hebben gemaakt want het team was met nog drie speelweken te gaan niet meer in te halen door de concurrentie. Uiteindelijk heeft het team alle wedstrijden gewonnen dit seizoen.

Het Herenteam is kampioen geworden in de Mannen B-klasse. Het team, dat bestaat uit Jeffrey Wolters, Rodger Daniels, Micha van der Ent, John van der Waal, Peter Donker en Randy Berends, heeft een heel constant seizoen laten zien met 9 overwinningen en 2 gelijke spelen in 12 wedstrijden. Daarmee dwongen zij het kampioenschap af nog voor de laatste speelweek.

Door hun kampioenschap mogen beide teams op zaterdag 17 maart in Alphen aan de Rijn strijden om het Regiokampioenschap van hun klasse voor de Regio Zuid-West.

Foto: Team 4. v.l.n.r.: Nikki van Rijnsover, Lisanne Klootwijk, Stefan Meijer, Lennart Fioole en Rob den Otter.