Afbeelding

Workshop " Opgeruimd staat netjes! " in Bibliotheek Walburg

Algemeen

Ben je benieuwd hoe je het beste je huis kan organiseren en dan zo, dat het ook opgeruimd blijft? Kom dan naar de Workshop Opgeruimd staat Netjes van OpruimcoachGeske op dinsdag 28 mei van 20.00 - 21.30 uur in Bibliotheek Walburg. Graag van te voren aanmelden in de vestiging zelf of via de website www.debibliotheekaanzet.nl De toegang is gratis.

Samen met Geske kom je deze avond tot de basisprincipes van hoe je snel en effectief je huis op kan ruimen! Uiteraard is er na afloop volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Geske Bertram ondersteunt particulieren en gezinnen naar een overzichtelijk en praktisch huishouden van A tot Z. Tevens begeleidt zij je naar rust en ruimte in het hoofd.Hierdoor kan er weer nieuwe ruimte voor persoonlijke ontwikkeling ontstaan.

Heb je hulp in je gezin nodig bij opvoeding, autisme of ADHD? Ook dan helpt zij je met liefde en passie om orde, structuur en overzicht te verkrijgen, zodat je weer kan genieten van het leven en van elkaar! Het kan echt!

Wil je Geske nog vóór de zomer tijdens haar opruimspreekuur in Bibliotheek Walburg vragen stellen, dan kan dit tot eind juni iedere tweede en vierde donderdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur. Na de zomerstop zal in september het opruimspreekuur weer van start gaan. Voor dit spreekuur geldt vrije inloop.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.