Afbeelding

Ambachtse band Belly Button treedt op bij BOVEN.Live

Algemeen

Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Zondagmiddag 19 januari is het podium voor de allround Belly Button Band uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Dit muzikale zestal is inmiddels wereldberoemd in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken. Belly Button speelt regelmatig bij evenementen in de grote zaal van de Cascade. Na een bijzonder succesvol optreden het afgelopen jaar keert de Belly Button Band nu weer terug bij BOVEN. om het publiek een geweldige muzikale middag te bezorgen. De band heeft een veelzijdig repertoire vol bekende nummers van Pink Floyd, Tina Turner, CCR, U2, Dire Straits en Cher tot Golden Earring, Anouk en Nederlandstalige hits.

Gezellig met een hapje en een drankje genieten van de live muziek van Belly Button en met elkaar proosten op het nieuwe jaar. Dankzij een aanstekelijke en gevarieerde speellijst speelt Belly Button niet zomaar zondagmiddagmuziek; voor je het weet blazen ze het dak van Cascade af!

Zondag 19 januari, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 6 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl, telefonisch via 078-6819230 of voor aanvang aan de kassa.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.