De kinderen ontvangen deze week de Yes!-kaart in de bus.
De kinderen ontvangen deze week de Yes!-kaart in de bus.

Zo houdt Yes! Kinderopvang contact met de kinderen

Algemeen

Deze week op de voorpagina: Yes! Kinderopvang

Momenteel is Yes! Kinderopvang gesloten en alleen geopend voor noodopvang. De medewerkers missen de kinderen enorm. Het professionele pedagogisch team heeft een online aanbod voor kinderen van 0 tot 4 jaar ontwikkeld om ze te blijven stimuleren in hun ontwikkeling. Een bso-challenge daagt de bso-kinderen uit. En de kinderen ontvangen deze week een handgeschreven kaart van de pedagogisch medewerkers.

Leuke kaart
De pedagogisch medewerkers van Yes! Kinderopvang zijn druk in de weer om voor ‘hun’ kinderen een kaart te schrijven. De kinderen ontvangen deze week de Yes!-kaart in de bus. Want oh, wat missen de medewerkers de kinderen!

Tips en activiteiten
Ouders van 0- tot 4-jarigen ontvangen tijdens de gesloten periode wekelijks een e-mail met leuke tips en activiteiten waarmee ouders de ontwikkeling van hun kind kunnen stimuleren. Op de Facebookpagina’s van de locaties plaatst Yes! filmpjes met tips voor activiteiten en spelletjes. Door deze activiteiten samen te doen, leren de kinderen spelenderwijs nieuwe begrippen en vaardigheden. Net als op de opvang.

BSO-challenge
De bso-kinderen kunnen meedoen aan een geweldige challenge! Een leuke manier om contact te houden en te ontspannen. De medewerkers bedenken de challenge en maken de filmpjes met uitleg voor Facebook. Het enthousiasme is enorm!

Meer informatie
Zoekt u een betrokken kinderopvangorganisatie? Of wil je graag werken bij zo’n super toffe organisatie? Kijk dan eens op www.yeskinderopvang.nl.