Afbeelding
Foto:

Asieldier van de week: Demi

Algemeen

Uit de Kijk, Het Klikt! test is Demi als een groene Actieveling gekomen. Demi is een lieve Stafford teef van 7 jaar. Ze komt uit een gezin met kinderen, waar ze heel lief voor was, maar wat helaas voor haar te druk was. Demi is erg prikkelgevoelig, dus zoeken we voor haar een rustig thuis zonder kinderen en andere dieren.

Demi is een vrolijke hond en gek op spelen. Ze is een allemansvriend en vriendelijk tegen mensen. Hier in het asiel kan ze prima met andere honden overweg. Op straat wil ze weleens uitvallen wanneer ze aan de riem loopt. Hiermee zal haar nieuwe eigenaar moeten gaan trainen. Demi is 7 jaar, maar heeft nog het energielevel van een jonge hond! Ze heeft veel beweging nodig om die energie kwijt te kunnen. Dit zal haar ook helpen minder te focussen op alle prikkels om haar heen. 

Daarnaast heeft ze in huis een rustige plek nodig waar ze goed tot rust kan komen. Bent u op zoek naar een maatje om lekker mee te bewegen, bent u consequent en woont u in een rustige buurt zonder kinderen en andere dieren in huis? Dan zou Demi weleens te perfecte match kunnen zijn! Neem contact met ons op om een afspraak te plannen voor een ontmoeting met Demi. Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Demi of over onze asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar www.louterbloemen.nl/lbdonateurs voor meer informatie.