Afbeelding
Foto: N.Mast

Popkoor 4 Voices heeft er weer zin(g) in

Algemeen

Popkoor 4 Voices is na een lange periode dat er niet mocht worden gezongen gelukkig weer gestart. Iedereen stond weer te trappelen om te beginnen. Zoals werd gezegd: “We hebben het enorm gemist en we zijn erg blij elkaar weer te zien”! Het koor dat in maart 2020 nog uit 26 leden bestond heeft op dit moment nog 16 leden.”We kijken ernaar uit om nieuwe leden te begroeten” aldus oprichter Dick van Bokkem.

Het koor zingt popmuziek van de jaren 70 tot heden. Songs van o.a. The Beatles, Queen, Maroon 5, Krezip, Racoon, Adele, Duncan behoren tot het repertoire van het koor. Wat ook leuk is om te weten dat er niet met notenschrift wordt gezongen. De koorleden ontvangen van de organisatie maandelijks een nieuwe song waarbij de stemgroepen door professionals zijn ingezongen. Thuis maakt elk lid een keuze bij welke stemgroep hun eigen stem het best past. Vervolgens gaat men de gekozen stem oefenen door deze na te zingen. Door de methode kan men bijna overal wel oefenen; onder de douche, in de huiskamer, of in de auto. De wekelijkse repetities vinden plaats op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de zaal “De Salon” in het gebouw Swinhove aan de Plantageweg 3 in Zwijndrecht.

Mensen die interesse hebben kunnen 1 gratis proefrepetitie meemaken. Meldt u zich wel even vooraf aan door een e-mail te sturen naar info@vocaalregionaal.nl of te bellen naar 06-51505768.