v.l.n.r: Wenny van der Hee, Steven van Die, William Lagendijk en Eyup Karso
v.l.n.r: Wenny van der Hee, Steven van Die, William Lagendijk en Eyup Karso

CDA Ambacht gaat met Steven van Die voor Sterk en Duurzaam

Algemeen

‘Een sterk en duurzaam Ambacht’ is waarvoor CDA Hendrik-Ido-Ambacht zich inzet in het nieuwe verkiezingsprogramma voor 2022- 2026. Op de algemene ledenvergadering van 27 oktober werd het verkiezingsprogramma vastgesteld door de leden voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Daarnaast werd de kandidatenlijst vastgesteld en de lijsttrekker gekozen: Steven van Die.

Met enthousiasme, kennis en ervaring is de 32-jarige Steven van Die enorm gemotiveerd om als lijsttrekker het CDA Hendrik-Ido-Ambacht en verkiezingsprogramma te vertegenwoordigen. Steven is geen onbekende in Ambachtse politiek: sinds 2018 is hij wethouder van Ambacht met de portefeuille Sociaal Domein (werk en inkomen, zorg en welzijn en jeugdzorg), Onderwijs en Sport. Daarnaast is hij regiobestuurder van Zuid-Holland Zuid met de portefeuille Jeugdzorg. In die functie zit hij aan tafel bij de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Justitie en Veiligheid, en in de bestuurlijke overleggen van de Vereniging Nederlandse Gemeenten om de regionale jeugdzorg onder de aandacht te brengen.
Steven is gemotiveerd om de kar van CDA Ambacht te gaan trekken: “Landelijk laat het CDA zich niet altijd van haar beste kant zien, maar lokaal bruist het van de goede ideeën en plannen. Het team van het CDA weet die elke periode ook te realiseren. We zijn een lokale partij die bestaat uit Ambachters die het dorp met elkaar elke dag mooier willen maken en daarbij de christendemocratische waarden voorop zetten.’’

De top vier van de kandidatenlijst is compleet met Wenny van der Hee op nummer 2, nummer 3 William Lagendijk en Eyup Karso op de vierde plaats. Samen met het hele CDA zullen zij zich inzetten voor ‘Een sterk en duurzaam Ambacht’.

Wil je meer weten over de inhoud van het verkiezingsprogramma? Volg dan het CDA Ambacht op:
Facebook: CDA Ambacht Instagram: @CDAAmbacht Twitter: CDA Ambacht

Foto: v.l.n.r: Wenny van der Hee, Steven van Die, William Lagendijk en Eyup Karso

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.