Afbeelding

Zonnebloem weer in de weer met leuke activiteiten

Algemeen

Na de Coronatijd, werd in september voor het eerst een activiteit georganiseerd. De afdelingen H.I. Ambacht en Zwijndrecht gingen samen een dag met de boot er op uit. 

Vooral voor onze gasten een gezellig uitje, na het lange thuis zitten. Nu genoten ze met volle teugen van de vaartocht langs de Brabantse Biesbosch en de Moerdijk. Maar vooral genoten ze van de gesprekken met anderen, de heerlijke maaltijden en drankjes. Wat werd er veel gelachen, wat een gezelligheid. Men was er echt aan toe. Binnenkort zijn er nieuwe activiteiten o.a. een lezing over oud Zwijndrecht en ook een gezellige middag met etentje staat op het programma. Daarnaast is onze belangrijkste activiteit het BEZOEK werk. Daarmee is de Zonnebloem ooit begonnen. Zieken bezoeken – mensen die in een isolement zitten, die niet makkelijk de deur uitkomen omdat ze niet goed kunnen lopen of andere handicaps die tegenwerken. Heeft u zelf een lichamelijke beperking en behoefte aan gezelligheid, meld u dan aan bij afd. H.I. Ambacht of afd. Zwijndrecht.

Wilt u zich als vrijwilliger bij ons aansluiten? Vooral voor bezoekwerk hebben wij mensen nodig. Dat betekent, regelmatig iemand bezoeken, praatje maken, koffie of thee drinken, wandeling maken, spelletje doen, vissen, voetbal kijken en allerlei andere leuke ideeën van de gast en jullie zelf.

Sluit je bij onze gezellige vereniging aan en mail of bel ons.

Mailadres; secr.hia.zw@gmail.com
Secretariaat; 078-6124492