Geschikt en effectief voor verschillende leeftijdscategorieën en instapniveaus.
Geschikt en effectief voor verschillende leeftijdscategorieën en instapniveaus. Foto: Getty Images/iStockphoto

Goede (sportieve) voornemens?

Algemeen

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen en werken aan uw sportieve doelen, of herstellen van een (langdurige) blessure? Bij Fysiotherapie Ambacht heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut in een groepje van maximaal 7 personen te sporten. Het voordeel van sporten onder begeleiding is dat er direct contact is met een deskundige en dat er vooraf aangeven kan worden aan welk, specifiek of persoonlijk doel gewerkt gaat worden. Samen wordt er een plan gemaakt en gaat u aan de slag. Bij een blessure of overbelasting kunt u direct terecht bij een van de therapeuten voor een behandeling. 

Tijdens de medische fitness zal er 1 of 2 x per week een uur lang getraind worden in circuitvorm in groepen van maximaal 7 personen.
Onze medische fitness is zo ingericht dat u door middel van interactieve en innovatieve materialen uw reactievermogen en uithoudingsvermogen traint. Er wordt aandacht besteed aan balanstraining, reactiesnelheid en het nabootsen van alledaagse activiteiten en bewegingen. Deze manier van trainen maakt dat het geschikt en effectief is voor verschillende leeftijdscategorieën en instapniveaus.

Voor meer informatie of een intakegesprek kunt u per mail of telefoon contact opnemen: medifit@fysiotherapie-ambacht.nl of via 078-6817430. 

NB: de medische fitness hanteert dezelfde regels als de sportscholen wat betreft de coronamaatregelen, dus momenteel vindt het even geen doorgang maar u kunt u aanmelden voor een kennismakingsgesprek, zodat u na de lockdown direct kunt starten!