Ralph Noodelijk en Jelle Beloois in het nieuwe vitaliteitscentrum PMC Noordeinde
Ralph Noodelijk en Jelle Beloois in het nieuwe vitaliteitscentrum PMC Noordeinde

Veelzijdig in Vitaliteit in Hendrik-Ido-Ambacht

Algemeen

Voor alles omtrent uw vitaliteit kunt u in Hendrik-Ido-Ambacht terecht bij de HNP Fysiotherapie locaties PMC De Schoof en PMC De Zeester. Vele Ambachters weten al sinds jaar en dag de weg naar beide vitaliteitscentra te vinden. Per 1 februari opent HNP Fysiotherapie een derde locatie, bij ADD Arbo aan het Noordeinde 107 op bedrijvenpark Antoniapolder.

‘Het wordt een plek waar vitaliteit voor iedereen individueel voorop staat’ zegt sportfysioloog Ralph Noodelijk over de nieuwe locatie. ‘Op deze prachtige plek, direct aan de rivier en met ruime parkeergelegenheid gaan onze vitaliteitscoaches/fysiotherapeuten de handen ineen slaan met de arbozorg en re-integratiespecialisten van ADD Arbo. We maken samen met u een volledig op uw persoon afgestemd behandelplan, samengesteld vanuit verschillende fysiotherapie disciplines. Daarmee kunnen we vervolgens snel aan de slag om uw vitaliteitsklachten weg te nemen.’

Vergroten van de vitaliteit voor jong en oud.
Op de nieuwe locatie gaan sportfysiotherapeuten Ralph Noodelijk, Jelle Beloois en personal trainer Bob Lanser met u aan de slag om uw klachten te verhelpen. ‘Door de veelzijdigheid aan trainingsmogelijkheden op deze nieuwe locatie kunnen we voor iedereen, jong en oud, een passend herstelprogramma creëren. Niet alleen wanneer u al een verminderde vitaliteit ervaart maar zeker ook preventief. Want preventie is het medicijn van de toekomst, aldus Noodelijk. ‘De gezamenlijke focus zal komen te liggen op het snel weer vitaal worden na sportblessures, na een operatie, na (langdurige) covid klachten of na arbeidsverzuim.’ Op deze nieuwe locatie zullen zij een hechte samenwerking aangaan met ADD Arbo, waarbij over en weer specialismes kunnen worden ingezet voor ieders spoedige herstel.

Elke dag weer vitaal en met plezier naar je werk
Want ook op het werk wil iedereen zich graag energiek en vitaal voelen. Langdurig verzuim is voor zowel de werknemer, de werkgever en de bedrijfscontinuïteit een zeer onprettige situatie. Zeker in de huidige periode waarbij binnen alle sectoren vele mensen uitvallen met diverse covid gerelateerde klachten. ADD Arbo en HNP-bedrijfsfysiotherapeut Erik Havelaar zijn er in gespecialiseerd om in deze situaties de juiste oplossingen te bieden. Door op een voor u passende wijze uw klachten te verminderen en te verhelpen, zodat u weer energiek aan het werk kunt.

Meer weten over hoe u uw eigen vitaliteit kunt verbeteren?
Gaat uw vitaliteit achteruit en bent u nieuwsgierig hoe HNP Fysiotherapie u verder kan helpen richting de vitaliteit die u zelf voor ogen heeft? Of wilt u informatie hoe de werknemers binnen uw bedrijf of organisatie vitaler kunnen worden én preventief vitaal kunnen blijven? De fysiotherapie- en vitaliteitsspecialisten van HNP Fysiotherapie vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden op de drie vitaliteitscentra in Hendrik-Ido-Ambacht. Neem gerust contact met op via 078-6813003 of info@pmc-dezeester om gezamenlijk te kijken wat voor u persoonlijk de juiste oplossing is.