Afbeelding
Foto: Pol Rijnders

Bij De Rooi Pannen ga je echt aan de slag

Algemeen

Ga je komend schooljaar naar het vmbo of het mbo? Dan heb je het voor het kiezen. Maar als je op zoek bent naar een school waar je echt aan de slag gaat, dan ben je bij De Rooi Pannen aan het goede adres. Op onze scholen in Tilburg, Eindhoven en Breda is praktijkgerichtheid heel ver doorgevoerd.

Wat dit in de praktijk betekent? Je zit minder in de schoolbanken en gaat meer aan de slag in de praktijk. We laten je dit graag zien tijdens onze open dag op 20 februari van 10.00 tot 14.00 uur. We hopen dan onze deuren weer te mogen openen voor jou! Juist nu willen we jou tijdens de open dag helpen bij je studiekeuze.

Je kunt op ons vmbo jouw talenten ontdekken. Daarnaast kun je als vervolgopleiding kiezen voor een van onze praktijkgerichte mbo-opleidingen. Bijvoorbeeld op het gebied van handel & ondernemen, horeca, marketing & evenementen, marketing, sales & hospitality, toerisme & recreatie en vormgeving.

Vertrouwde omgeving
Ook goed om te weten: op De Rooi Pannen is iedere afdeling als het ware een kleine school waar iedereen jou kent. Dat zorgt voor een vertrouwde omgeving waarin we je leren om het beste uit jezelf te halen. Verder hoef je bij ons geen schoolkosten te betalen. Je betaalt alleen voor zaken die je mag houden, zoals vakkleding.

We zijn er trots op dat onze inspanningen voor leerlingen en studenten leiden tot een goed resultaat. Zo stroomt op ons mbo gemiddeld 75,6 procent van de studenten uit met een mbo-diploma (landelijk gemiddelde: 73,4 procent). Ook stroomt 49,5 procent van de mbo-studenten door naar het hbo (landelijk: 36,6 procent).

Laat ons weten dat je komt
Laat ons weten dat je op 20 februari komt via derooipannen.nl/opendag. We kijken uit naar je komst!

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.