Afbeelding

Dagje helpen op de Kiboe-Hoeve

Algemeen

Zaterdag 12 maart helpen vrijwilligers de Kiboe-Hoeve tijdens de landelijke dag ‘NLDoet’. De stichting Vrienden van de Kiboe-Hoeve zoekt nog een aantal vrijwilligers, die deze dag op de parkboerderij willen helpen met een aantal kleine en grotere klussen.

Nieuwbouw
De afgelopen weken heeft de gemeenteraad van Zwijndrecht ingestemd met het programma van eisen voor de nieuwbouw voor de Kiboe-Hoeve. Ook is het schetsontwerp bekend gemaakt. Deze plannen betekenen niet dat niets te doen is op de Kiboe-Hoeve. De Stichting Vrienden Van doet daarom weer mee met de jaarlijkse organisatie van NLDoet.

NLDoet
Het Oranje Fonds organiseert elk jaar, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, NLDoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLDoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken.

Werkzaamheden
De stichting ontvangt zaterdag 12 maart van 8:30 uur tot 14:30 uur graag een aantal vrijwilligers. Hulp is nodig met het verven van een aantal hokken, het herstellen van hekken en het schoonmaken in hoofdgebouw. Ook is enig herstel van straatwerk bij de ezelstal nodig.

Aanmelden
Wilt u 12 maart een klusje doen op de Kiboe-Hoeve, meldt u zich dan aan via een e-mail naar info@kiboehoeve.nl. Alle materialen zijn beschikbaar en voor koffie én een lunch wordt gezorgd.