Een uitgelezen moment om met elkaar te vieren, samen te komen en te genieten.
Een uitgelezen moment om met elkaar te vieren, samen te komen en te genieten. Foto: Cees van Meerten FotoExpressie

‘Laat Koningsdag maar komen!’

Algemeen

Na een tweetal jaren met alternatieve Koningsdagen als gevolg van de Coronamaatregelen mogen we eindelijk weer als vanouds Koningsdag vieren! Het bestuur van Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana heeft voor dit jaar weer een prachtig programma samengesteld. 

Iedereen kan weer genieten van een sfeervolle oranje-getinte dag met bijvoorbeeld een deelname aan de Breakfastrun/-walk, de vlag uithangen, de aubade, de braderie, de kermis, de overige festiviteiten en een mooie afsluiting met vuurwerk.

Een uitgelezen moment om met elkaar te vieren, samen te komen en te genieten. De historie heeft aangetoond dat ons dorp een ware trekpleister is voor de gehele regio. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit voor Koningsdag 2022 in Hendrik-Ido-Ambacht!

Deze mooie dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze leden. Nieuwe leden verwelkomen wij graag! Ieder nieuw lid verblijden wij met een gratis en riant gevulde versierdoos. Vorig jaar zagen we mede door dit nieuwe initiatief talloze versierde huizen en straten. Als lid krijg je ook korting bij diverse activiteiten en zo is het jaarlijkse lidmaatschap van €10,- wel heel snel terugverdiend. Via www.ovhia.nl kunnen de benodigde gegevens ingevuld en verstuurd worden!

Wij zijn trouwens nog op zoek naar vrijwilligers (tegen een vergoeding). Aanmelden hiervoor kan via www.ovhia.nl onder het kopje inschrijven.

Het bestuur van de Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana

Foto’s: Cees van Meerten

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.