Nursery teacher playing kitchen roleplay with her students in the classroom.
Nursery teacher playing kitchen roleplay with her students in the classroom. Foto: DGLimages

#Heblol bij Yes! Kinderopvang

Algemeen

Met plezier naar je werk gaan en gezellig samen met je collega’s kinderen en ouders blij maken. Dat is dagelijkse kost voor medewerkers van Yes! Kinderopvang; het zit in de cultuur gebakken. Yes! stimuleert medewerkers om lol te hebben #heblol, anderen en zichzelf blij te maken #maakblij, zich te focussen op het werk #benerbij en een positieve houding te kiezen #kiesjehouding. Deze eigen arbeidsfilosofie maakt Yes! anders dan andere werkgevers in de kinderopvang. 

Iedere dag een feestje
Veel medewerkers zijn al heel wat jaren in dienst. Zij zouden Yes! voor geen goud verlaten. Zo ook Cheryl Speelman, pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Lindelaan. Cheryl werkt al 10 jaar bij Yes! en gaat nog steeds iedere dag met plezier naar haar werk: “Door de fijne locatie en het fijne team voelt het als een warm bad. Iedereen staat voor je klaar en samen met de kinderen zorgen we dat iedere dag een feestje is. Daarnaast zorgt Yes! echt voor haar personeel. Er worden cursussen en trainingen aangeboden en samen met je manager bespreek je regelmatig wat je nodig hebt en of je nog tevreden bent. Daarnaast zijn de locaties ook fijn om te werken. Er zijn mooie natuurtuinen, we hebben een atelier en op de BSO maak je regelmatig leuke uitstapjes. Dit maakt Yes! echt een fijne werkgever!”

Join the club
Na 31 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een fijne club waar medewerkers graag bij willen horen. Een warm welkom en geweldige sfeer vanaf de eerste dag. Wil jij ook snel zicht hebben op een vast contract en een (elektrische) fiets leasen? Zoek je weinig uren of juist een groot contract? Kijk op yeskinderopvang.nl/werken.html en laat je gegevens achter.