Afbeelding

Volledige work-out in slechts 20 minuten per week

Algemeen

fit20 is een premium fitnessmethode en onderscheidt zich ten opzichte van die van basic sportscholen. Wij focussen ons op kwaliteit met professionele en persoonlijke begeleiding. Je traint slechts één keer 20 minuten per week. Alle trainingsresultaten worden door ons gemeten en bijgehouden. Je boekt dus echt progressie en je blijft met de fit20-methode het trainen ook gemakkelijk volhouden. Eén keer per week 20 minuten vrij plannen kan namelijk iedereen.

Binnen drie maanden merk- en meetbaar resultaat

fit20 is een unieke manier om gezond en sterk(er) te worden. We denken nog vaak dat om gezond te worden we ons op zijn minst een paar uur per week in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar één keer 20 minuten per week. Binnen 3 maanden heb je merk- en meetbaar resultaat. Gegarandeerd! Bovendien ga je niet transpireren, omdat je in een gekoelde ruimte, op een laag tempo en met de juiste intensiteit aan gewichten traint. Douchen en omkleden zijn dus niet nodig!

Mitchel van fit20 studio Hendrik-Ido-Ambacht: ‘Bij basic fitnessscholen word je vaak gelokt met een lage aantrekkelijke basisprijs. Daar is echter geen professionele begeleiding, train je niet privé of met zijn tweeën, worden je resultaten niet gemeten en moet je je wél omkleden en douchen na afloop. Hierdoor train je snel minder intensief, boek je minder resultaten en haak je eerder af.’

Persoonlijke gezondheidstrainingen

fit20 is dus geen traditionele sportschool. Geen grote groepen mensen bij elkaar, want je traint wekelijks op een vast tijdstip en maximaal met zijn tweeën tegelijk. Toch is dit een volledige work-out en een trainingsmethode voor iedereen in elke leeftijdsgroep. Je wordt en blijft fit en vitaal met slechts één persoonlijke gezondheidstraining van 20 minuten per week.

Win zaterdag 11 juni in winkelcentrum Walburg

Zaterdag 11 juni zijn we in winkelcentrum Walburg aanwezig. Samen met Stones Jeans (naast Jumbo) organiseren we de hele dag een evenement. Je kunt kennis maken met fit20 en laten zien wat je kunt op een echt fit20 gezondheidsapparaat. Natuurlijk zijn er die dag mooie prijzen te winnen, zoals een half jaar gratis trainen met personal coach bij fit20 studio in Hendrik-Ido-Ambacht twv € 500,- en een waardebon van maar liefst € 150,- van Stones Jeans Zwijndrecht voor nieuwe merkkleding. Save the date! Tot zaterdag 11 juni.
Voor lezers van De Brug hebben wij een speciale aanbieding. Je krijgt met code ‘Brug2505’ twee gratis trainingen. Neem contact op met Mitchel van fit20 studio Hendrik-Ido-Ambacht op 078 200 15 16 of kijk op
fit20hiambacht.nl.

fit20 Hendrik-Ido-Ambacht
Witte de Withstraat 57
3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.