Afbeelding

Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid

Algemeen

De 40ste Fiets4daagse - met verrassende elementen waar onder een puzzel oplossen, diverse verrassingen onderweg, verloting met mooie prijzen voor iedere deelnemer - heeft nog steeds de lage voorinschrijfprijs van € 5. De verschillende routes die verreden kunnen worden zijn gericht op de regio. Met de keuzemogelijkheden van de diverse afstanden, 15, 30 of 60 kilometer, is er voor elke deelnemer wel een afstand die haalbaar is. De voorinschrijving is nog tot zaterdag 18 jun, maar daarna kan men bij de start ook nog inschrijven (€ 6). Alle dagen meerijden is niet verplicht!

De Fiets4daagse is gericht op de Ridderkerkse regio. Door de goede bereikbaarheid van de start en finish aan de Vlasstraat, bij de v.v.Rijsoord, verwachten de organisatoren dat er niet alleen weer vele deelnemers uit Ridderkerk meedoen, maar ze richten zich ook op deelnemers uit de omliggende plaatsen zoals Alblasserdam, Zwijndrecht, H.I.Ambacht, Barendrecht en Heerjansdam. De routes van de 15 en 30 kilometer zullen langs de mooiste plekjes gaan die onze regio te bieden heeft. De starttijd ligt tussen 17:30 en 19:00 uur. Vertrek vanaf het sportpark VV Rijsoord.

De Fiets4daagse start op maandag 20 juni en eindigt op donderdag 23 juni door de dan altijd feestelijke en verkeersvrije Mauritsweg en Vlasstraat. De deelnemers kunnen zich voor € 5 p/p. inschrijven bij één van de inschrijfadressen, ook in Barendrecht (De Weypoort), Heerjansdam (Restaria Liedorp en de Spar), H.I. Ambacht (Tuinplantenkwekerij Van Nes, De Fietsen van Ambacht en CIGO Louwersplein) en Zwijndrecht (Restaria De Patrijs). Zie ook www.fiets4daagsezhz.nl.