Afbeelding

Inner Circle Run voor hospice De Cirkel

Algemeen

Sinds 2012 vindt de Bolidt Inner Circle Run jaarlijks in juni plaats in Hendrik-Ido-Ambacht. Hospice De Cirkel is vanaf het begin de dankbare begunstigde hiervan.

De opbrengst van de Wisse Kids Run is voor het Jeugdspeelpark.

Door corona heeft dit mooie sportevenement twee jaar niet plaatsgevonden, maar dit jaar kon het gelukkig weer doorgaan. Heel fijn voor de vele deelnemers. Het was door uitstekende organisatie met de inzet van vele vrijwilligers een prachtig sportfestijn.

Voor hospice De Cirkel was het ook een mooie avond. Door een extra donatie van de Stichting MBZ was de opbrengst dit jaar de hoogste ooit.

Willy Schuurman, coördinator van hospice De Cirkel, nam na afloop een prachtige cheque ten bedrage van 21.000,- in ontvangst van voorzitter Martijn de Vries van de Bolidt Inner Circle Run. Zij bedankte namens het hospice de organisatie, Bolidt, de Stichting MBZ, overige sponsoren en de vele lopers voor deze prachtige donatie. 

Hospice De Cirkel heeft een vestiging ten behoeve van de inwoners van de Zwijndrechtse Waard in Hendrik-Ido-Ambacht en recent een vestiging voor de inwoners van de Alblasserwaard in Papendrecht. De laatste vestiging opende eind 2020 haar deuren. 

Als het thuis niet meer kan zijn deze ‘bijna-thuis-huizen’ een mooie mogelijkheid voor mensen om te midden van hun naasten hun laatste levensfase door te brengen. Veel vrijwilligers zijn opgeleid en actief om de bewoners liefdevolle aandacht te geven en de eigen thuiszorgorganisatie en huisarts van de bewoners geven de nodige medische zorg. 

De stichting hospice De Cirkel is voor haar waardevolle werk mede afhankelijk van donaties. “De afgelopen jaren zijn de donaties door corona flink teruggelopen. Daarom zijn we extra dankbaar dat we nu weer een prachtig bedrag van de Bolidt Inner Circle Run in ontvangst mochten nemen”, aldus Ad van Driel, bestuursvoorzitter. “We hopen nog vele jaren met dit prachtige sportevenement verbonden te blijven.” 

Wilt u meer informatie over hospice De Cirkel, wilt u het financieel steunen of vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar secretariaat@hospicedecirkel.nl. Alvast bedankt voor uw hulp en betrokkenheid!