Afbeelding
Foto: Sieneke Groenman

Asieldier van de week: Cash

Algemeen

Uit de Kijk, Het Klikt! test is Cash als een oranje Bezige Bij gekomen. Cash is een lieve kruising van 9 jaar. Wegens gezondheidsredenen van de eigenaar is hij bij ons terecht gekomen.

Cash is een hele lieve hond met en zacht karakter. Naar vreemden is hij wat gereserveerd en heeft hij wat tijd nodig om te ontdooien, maar voor zijn ‘eigen’ mensen is hij heel vriendelijk. Ondanks zijn vriendelijke karakter houdt hij niet van knuffelen. Hij vindt een aai over zijn bol vaak helemaal niet nodig. Gewoon de wetenschap dat je in de buurt bent is voor hem voldoende. Heeft hij wel behoefte aan een aai, dan komt hij er vanzelf om vragen. Ook houdt hij van reuring en bedrijvigheid! Dit vind hij gezellig! Een te stil huishouden is niks voor hem.

Cash kan met teefjes goed overweg, met dominante reuen is hij niet altijd even vriendelijk. Katten is hij niet gewend en ook kinderen niet. We willen hem daarom plaatsen in een omgeving zonder andere dieren en kinderen.

Ondanks zijn leeftijd is Cash nog super speels! De tennisbal is zijn favoriet! Hij vindt het ontzettend leuk achter een balletje aan te rennen en komt hem ook netjes terugbrengen. Hij heeft een oude knieband blessure waardoor hij dit helaas niet te vaak mag doen. Hiervoor krijgt hij ook pijnstilling. Zolang hij dit krijgt gaat het goed met zijn knie en heeft hij weinig last.

Bent u gevallen voor de lieve, speelse Cash? Neem dan contact met ons op! We maken graag een afspraak voor een kennismaking.

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Cash of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Wordt donateur en ga naarhttps://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.