Het is altijd een gezellige boel en dat is ook het doel van de Klankkids
Het is altijd een gezellige boel en dat is ook het doel van de Klankkids

Het Geklank gaat weer beginnen!

Algemeen

Vorige week maandag was het dan weer zover! Hoewel het zonnetje nog heerlijk schijnt is Het Geklank al begonnen met de voorbereiding voor het najaarsprogramma. Op 8 oktober staat er een deelname gepland voor het Toptip-festival in Bergschenhoek. Hier zal Het Geklank worden beoordeeld op hun muzikale prestaties. Het is een ongedwongen en gezellig festival en vooral bedoeld om de muzikanten weer even op het puntje van de stoel te laten zitten. Een paar nieuwe nummers staan daarvoor alweer op de lessenaar, waaronder ‘El Camino Real’ van Alfred Reed.

Dit stuk zal ook gespeeld worden op het najaarsconcert, dat gepland staat op 26 november in Spektakel in Zwijndrecht. Verdere aankondiging komt via deze krant en op onze website www.hgdk.nl.

Speel mee
Als je dit leest en je speelt een instrument of je hebt dat altijd al gewild, bezoek dan onze repetitie op maandagavond van 19:45 tot 22:00 en maak kennis met de leukste harmonievereniging van Zwijndrecht en omstreken. We hebben nog plaats voor nieuwe leden, zowel koper als houtblazers. Daarnaast hebben we nog een bijzonder instrument, nl de contrabas. Ook deze behoort tot het instrumentarium van een harmonieorkest en is in het bezit van Het Geklank. Alleen, we zoeken nog iemand die dit prachtige instrument kan bespelen! Kun je dat al, of lijkt het je leuk om dit te leren, neem dan contact op via info@hgdk.nl. Voor meer algemene informatie over de vereniging kijk je op www.hgdk.nl

Jeugdorkest
Ook zijn de Klankkids weer van start gegaan. Zij gaan onder leiding van Charlie Andriessen weer fijn samen muziek maken. Alle jeugdleerlingen van de muziekschool van het Geklank spelen hierin mee. Ook kinderen van buiten het Geklank zijn van harte welkom. Het maakt niet uit welk instrument je speelt, er is altijd een partij die je mee kunt spelen. Charlie maakt deze speciaal voor jou en op jouw niveau. Ook voor viool, gitaar of keyboard is er plaats.

Het is altijd een gezellige boel en dat is ook het doel van de Klankkids: plezier beleven in het samen muziek maken!

Jaarlijks streven we ernaar om een aantal optredens te verzorgen, voorafgaand aan het grote orkest of op een andere plek waar mensen plezier kunnen beleven aan het enthousiasme van de kinderen. Op 26 september en 3 oktober zijn de Klankkidsweken er weer. Dan kunnen alle kinderen komen meedoen en een instrument proberen.

Lijkt het je leuk om een instrument te bespelen? Of speel je al een instrument? Kom gerust langs op hun repetitie op maandagavond van 18:45 tot 19:30 bij Panoord, sportpark Bakestein in Zwijndrecht, om eens mee te maken hoe leuk dat is. Kijk voor meer info op
www.hgdk.nl of stuur een mail naar
info@hgdk.nl.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.