Afbeelding

Van Spronsen Makelaars maakt het verschil!

Algemeen

Deze week op de voorpagina: Van Spronsen Makelaars. 

Je huis verkopen kun je maar één keer echt goed doen. Van Spronsen Makelaars pakt het daarom grondig aan, zet de nieuwste marketingtools in en besteed veel tijd en aandacht aan de kijkers. Dit doen ze overigens al ruim 47 jaar in de Drechtsteden. Op deze manier ontstaat een dienstverlening van topkwaliteit, waar het enthousiasme vanaf straalt! Dit is precies waar Van Spronsen Makelaars het verschil maakt. De 11 medewerkers hebben veel plezier in het werk dat zij dagelijks doen en zetten nét even dat extra stapje. De klant wordt volledig ontzorgd en de kijker krijgt de aandacht die ze verdienen. De brochures zijn van hoog niveau en er zijn allerlei online middelen en data ter ondersteuning van verkoper, koper en makelaar. De woonApp bijvoorbeeld, met het nieuwste woningaanbod, is al jaren beschikbaar bij Van Spronsen Makelaars.

De makelaars weten wat er speelt en kennen de steden, buurten, straten én de mensen. Ook is er optimale flexibiliteit in de agenda, want er staan 6 makelaars voor je klaar. Snel een afspraak voor overleg, waardebepaling, taxatie of opname, dat kan en dus ook op zaterdag. Snel een woning op Funda, geen probleem. Van Spronsen Makelaars werkt zelfs met 3 verschillende bedrijven samen op het gebied van woning- en dronefotografie.

Ook wordt er meegedacht over energielabels, bouwkundige keuringen, styling en hypotheken en is er een uitgebreid netwerk van aannemers, notarissen, architecten en woninginrichters. Van Spronsen Makelaars is een grote speler op het gebied van bestaande bouw en nieuwbouwwoningen. Ook dit jaar werden verreweg de meeste woningen via Van Spronsen Makelaars aangemeld. Zoekers weten dat en volgen het kantoor massaal via Facebook en Instagram. Ook wordt men via mailings, nieuwsbrieven, Funda, de eigen website, (avond)chatservice de woonApp snel op de hoogte gebracht van nieuw aanbod.

Directeur Oene Mulder is al jaren gesprekspartner voor gemeenten, woningcorporaties ontwikkelaars en is lid van een landelijk opererende kennisgroep van NVM Makelaars. In het kantoor van Van Spronsen Makelaars is veel kennis en ervaring aanwezig. Diverse medewerkers hebben zelfs meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector.

Het lidmaatschap van de NVM betekent extra service, betrouwbaarheid en kwaliteit voor de klant. Daarbij is er een schat aan informatie en data beschikbaar, waarmee Van Spronsen Makelaars zichzelf en de klant kan bedienen. De uitgebreide en onderbouwde adviezen worden gebruikt voor particulieren en professionals, waarbij elk detail op het gebied van onder andere transacties, statistieken, verwachtingen, bevolking en verhuisbewegingen aan bod komt.

Het kantoor van Van Spronsen Makelaars is gevestigd aan De Schoof 8 en parkeren kan gratis voor de deur. Op het gebied van hypotheken kun je hier ook terecht, want Huis & Hypotheek Hendrik-Ido-Ambacht is op hetzelfde adres gevestigd.

Heb je een vraag over verhuizen, aankoopbegeleiding, woningwaarde, hypotheken, bouwkavels of nieuwbouwaanbod? Van Spronsen Makelaars helpt je graag! Kom langs of bel het kantoor, één van de makelaars, stuur een mail of gebruik de chat!

078-6812566
info@vanspronsenmakelaars.nl
www.vanspronsenmakelaars.nl