Afbeelding

Unieke samenwerking tussen de popkoren Re-flax en Dynamite

Algemeen

Hendrik-Ido-Ambacht heeft er sinds kort een popkoor bij: Pop Group Dynamite. Een popkoor voor jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 30 jaar. Het landelijk bekende popkoor Vocal Popgroup Re-flax uit Hendrik-Ido-Ambacht ziet volop kansen voor een duurzame samenwerking tussen de twee koren. 

Pop Group Dynamite speelt in op de behoefte die er bij veel jongvolwassenen is: samen met leeftijdsgenoten de mooiste popsongs op kwalitatief hoog niveau zingen. En wie slaagt er beter in om hen op dat niveau te brengen dan Dennis van der Vegt, mede oprichter van Dynamite en voormalig songcoach van Re-flax.

“Al snel na de oprichting van Dynamite ontstond het idee voor een nauwe samenwerking tussen de twee koren”, aldus Jeffrey van der Vegt, songcoach van Re-flax en broer van Dennis. “Dynamite wil jonge talenten begeleiden in de ontwikkeling van zang en performance, maar ze ook op termijn -in ieder geval na het bereiken van de 30-jarige leeftijd- een vervolgstap kunnen bieden. En wat is er mooier dan ze door te laten stromen naar Vocal Popgroup Re-flax? Hiermee behoudt Re-flax haar continuïteit en niet onbelangrijk het hoge niveau waarop zij performen. Dit is voor alle partijen een win-win situatie.” 

Dynamite komt onder de vlag van Vocal Popgroep Re-flax te hangen. Hiermee is Dynamite als het ware het broertje van Re-flax geworden. Beide koren hebben dezelfde zienswijze, ambities en doelen maar zullen hun eigen koers varen. Ze voeren een eigen beleid, hebben een eigen repertoire en treden onder hun eigen identiteit naar buiten. 

Dynamite repeteert net als Re-flax iedere donderdagavond in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. 

Val jij in de leeftijdsgroep van 18 t/m 30 jaar, houd je van zingen en ben je gedreven om binnen een enthousiaste groep een goed resultaat neer te zetten? Kom dan geheel vrijblijvend kennismaken tijdens de open repetities op donderdag 27 oktober, 3 november en/of 10 november 2022 van 20.00 tot 21.30 uur in Cultureel Centrum Cascade. 

Kijk voor meer informatie over Dynamite op de website popgroupdynamite.wixsite.com/popgroup-dynamite. Wil je niks missen van Dynamite? Volg hen dan op Facebook en Instagram (popgroupdynamite).