Afbeelding

‘De 3 Tulpen’ aan de Kort Ambachtlaan

Algemeen

Op vrijdag 25 november om 9.00 uur opent ‘De 3 Tulpen’ haar splinternieuwe winkel aan de Kort Ambachtlaan 97A, pal naast de ingang van de – nog te openen - Jumbo. De 3 Tulpen, voor velen reeds bekend als Naborn Bloemen, zijn al tientallen jaren een bekend gezicht op verschillende markten in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en omstreken. Vele trouwe klanten komen daar wekelijks een bos verse bloemen bij hen halen. 

Waar in het verleden de Bonne Fleur het plein verrijkte met bloemen en aanverwante accessoires is het op nagenoeg dezelfde plek nu de beurt aan het echtpaar Naborn, dat de bloemenhandel op markten jaren geleden overnam van (schoon)vader Jan Jansen en oom Arnold Jansen. “We hebben al uit vele hoeken vernomen dat de bloemen erg gemist worden in het winkelgebied en ontvangen positieve reacties op de opening van onze nieuwe winkel”, aldus Marleen Naborn.

Ook kun je bij De 3 Tulpen terecht voor meer dan alleen bloemen en boeketten. Zo is er een variëteit aan planten, bollen en een uitgebreid assortiment aan potten, vazen, accessoires en cadeauartikelen verwachten. Of je nu op zoek bent naar een leuk geschenk, een kleinigheidje of een leuke accessoire voor in huis, bij De 3 Tulpen ben je aan het juiste adres. De ervaren bloembinders hebben tevens jarenlange ervaring in het maken van de mooiste rouwwerken om een waardig afscheid te creëren, of bruidsboeketten voor uw mooiste dag. Uw wensen staan hierbij steeds hoog in het vaandel.

Voor bedrijven is het ook mogelijk een abonnement af te sluiten, waarbij de boeketten wekelijks worden omgeruild met vaas en al. Complete ontzorging en iedere week een vers boeket op de zaak!

Iedereen heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. “Het is een nieuw hoofdstuk in onze jarenlange carrière in de bloemenhandel, waarin we met ongelofelijk veel plezier werken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Om onze opening te vieren geven we het eerste weekend prachtige bloembollen cadeau, zodat u ook in het voorjaar nog aan ons denkt.” 

De winkel zal haar klanten van maandag tot en met zaterdag, van 9.00 tot 17.30 uur, hartelijk ontvangen. Ook nog een leuk weetje: Op de voorpagina van deze krant vindt u een waardebon voor 10% korting op uw eerste aankoop in de winkel van Mark en Marleen.