Afbeelding

Voetbalster verrast meiden van VVGZ

Algemeen

Zaterdag 26 november stond er voor het meidenteam van VVGZ MO11-1 een “normale” wedstrijd op het programma. Toch zou deze zaterdag de boeken ingaan als “zeer bijzonder”.

Het was rond 9:00 uur toen de eerste meiden zich melden in de kleedkamer. Kort daarna toen (bijna) alle meiden aanwezig waren, volgde de eerste verassing van deze dag.
De speelsters uit MO11-1 kregen namelijk van teamsponsor “Girlpower Radio” een compleet nieuw wedstrijd-tenue, traingspak, en sporttas cadeau.
Vanaf nu lopen de meiden te pronken met dezelfde shirtsponsor als Ado den Haag Vrouwen, namelijk “Girlpower Radio”. Binnenkort volgt er nog een officiële uitreiking (niet alle meiden konden zaterdag aanwezig zijn).

Toen de meiden een beetje waren bijgekomen en zich hadden omgekleed gingen ze in hun nieuwe tenue richting het veld om te beginnen aan de warming-up.
Daar volgde al snel de volgende verassing. Langs de zijlijn van het veld stond namelijk niemand minder dan Jaimy Ravensbergen. Zij was speciaal helemaal naar Zwijndrecht gekomen om de meiden van VVGZ te supporten.

De 21 jarige speelster van Ado den Haag Vrouwen en Jong Oranje Leeuwin is bij de meiden van VVGZ geen onbekende en is daar zeer geliefd. Jaimy heeft namelijk bij VVGZ al meerdere keren een clinic/training verzorgt voor voetbalmeiden uit Zwijndrecht e.o. Sindsdien volgt zij de voetbalmeiden van VVGZ op de voet.
Toch was het voor de coördinator meidenvoetbal van VVGZ best een verassing toen Jaimy vorige week contact op nam en vertelde dat zij graag naar een wedstrijd van haar “dreamteam” zou willen komen kijken.

Na afloop van de (helaas verloren) wedstrijd nam Jaimy nog uitgebreid de tijd voor een praatje en natuurlijk mocht iedereen met haar op de foto. Ook vertelde Jaimy vaker langs te zullen komen om de meiden te zien voetballen. Andersom zullen de meiden van VVGZ binnenkort zeker ook een wedstrijd van Jaimy bij de Ado den Haag Vrouwen gaan bezoeken.

Het bezoek van Jong Oranje Leeuwin Jaimy Ravensbergen, en binnenkort het bezoek van de hoofdsponsor van de Ado Vrouwen GirlpowerRadio aan VVGZ bewijst maar weer eens dat het meidenvoetbal in Zwijndrecht en zeker bij VVGZ erg leeft!

Meer informatie over het meidenvoetbal bij VVGZ kunt u vinden op de website www.vvgz.nl of neem contact op met de Coördinator Meidenvoetbal, Ed Voetée via meidenvoetbal@vvgz.nl

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.