Afbeelding

Herfstdagen bij Yes! Kinderopvang wél leuk

Algemeen

Ken je dat? Van die dagen dat het niet licht lijkt te worden en het de hele dag een beetje regent? Van die typische Nederlandse herfstdagen? Je hebt de neiging om de hele dag binnen te blijven. Behalve als je met kinderen werkt. Dan is het heerlijk om ook op dit soort dagen de buitenlucht op te zoeken. Dan is het iedere dag buiten een feestje. Dat ervaren de pedagogisch medewerkers van Yes! Kinderopvang. Zij maken er ook op dit soort herfstdagen een feestje van.

Uitdagende buitenruimtes
Buitenspelen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom heeft Yes! Kinderopvang uitdagende buitenruimtes waar kinderen graag spelen en zich spelenderwijs ontwikkelen. Er zijn natuurtuinen en avonturentuinen met zand, water en moestuinen. Ook zijn er verkeerspleinen waar kinderen spelenderwijs leren omgaan met het verkeer. In speelhuisjes spelen kinderen de meest fantastische rollenspellen. Rondom de vertelstoelen lezen ze samen boekjes en luisteren ze naar verhaaltjes; een heerlijke rustmoment buiten voor kinderen en pedagogisch medewerkers. Deze buitenruimtes nodigen ook op herfstachtige dagen uit tot buitenspelen. Want wat is er nu leuker dan te spelen met de bladeren en over de plassen te springen? Voor pedagogisch medewerkers is het heerlijk om de kinderen hierin te ondersteunen, stimuleren en motiveren om ze daarna binnen te verwennen met fruit en drinken.

Kom ook werken in de kinderopvang
Wil jij dit ook? Join dan de Yes!-club! Tijdelijk ontvangen nieuwe pedagogisch medewerkers een flinke bonus van € 1000,- netto (zie voorwaarden op
www.yeskinderopvang.nl/werken.html). Als dat geen warm welkom is?! Meld je snel en geheel vrijblijvend aan op de hiervoor genoemde website.