Afbeelding

Open huis ZZ&PC De Devel in nieuw zwembad

Lokaal

Vrijdag 3 februari van 18.30u tot ca 19.30u, houdt zwemvereniging ZZ&PC De Devel open huis in het nieuwe zwembad De Hoge Devel. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar diverse demonstraties die gehouden worden door de leden van verschillende disciplines en leeftijdscategorieën van deze zwemvereniging. 

Hoewel er wekelijks de gelegenheid is om te komen kijken of mee te doen met diverse disciplines, pakken we voor dit open huis extra uit. We geven demonstraties in zwemvaardigheid, snorkelen, aquakids, wedstrijdzwemmen en waterpolo. Je kunt deze demonstraties bekijken in zowel het wedstrijdbad (vanaf 18.30u) als in het doelgroepenbad (alleen van 19.00u-19.30u).

De demonstraties kun je zowel langs de waterrand als vanuit het prachtige nieuwe clubhuis met panorama uitzicht over het hele wedstrijdbad bekijken. Deze ruimte is voorzien van lift zodat ook mensen in rolstoel/slecht ter been een kijkje kunnen nemen in ons clubhuis en het wedstrijdbad. 

SWIM FOR ALL
ZZ&PC De Devel is er voor iedereen en heeft als motto: SWIM FOR ALL. Zodra de kinderen hun A en eventueel B-zwemdiploma hebben, kunnen ze bij ons komen zwemmen. Je bent van harte uitgenodigd om de vele disciplines uit te komen proberen. De keuzes zijn: zwemvaardigheidslessen, snorkellessen, aquakids, wedstrijdzwemmen, waterpolo en zelfs hebben we trimzwemmen om aan je conditie te werken of om sneller te herstellen als onderdeel van revalidatie.
Ook kinderen/mensen met een beperking zijn van harte welkom bij onze vereniging, Speciaal voor deze doelgroep geven wij de zwem ABC zwemlessen. Beheersen ze deze diploma’s al dan kunnen ze ook bij ons verder voor snorkel- of zwemvaardigheidslessen.

Regionaal/Landelijk/internationale zwemmers
ZZ&PC De Devel is een gezellige vereniging, bestaat al ruim 55 jaar en zowel bij het wedstrijdzwemmen als waterpolo doen we het regionaal en landelijk goed. Elk jaar zijn er bij de waterpolo leeftijdsgroepen die kampioen worden. Ook bij het wedstrijdzwemmen zijn er diverse zwemmers die aan provinciale en landelijke kampioenschappen mee mogen doen. De vereniging kent ook enkele internationale toppers: Jesse Nispeling (waterpolo), Chantalle Zijderveld (para-zwemmer) en Rogier Dorsman (para-zwemmer).

Vriendjes/vriendinnetjesweek met leuke aanbieding
Omdat het vrijdagavond alleen maar kijken en genieten is, kunnen kinderen in de week van 6 t/m 11 februari tijdens de vriendjes/vriendinnetjesweek komen uitproberen hoe leuk het in het water is. Er is een mooie aanbieding voor nieuwe leden en ZZ&PC De Devel werkt ook samen met Stichting Leergeld waardoor alle kinderen kunnen komen zwemmen.
Waterratten gezocht!
Ben jij of ken jij een echte waterrat, dan zijn wij op zoek naar jou !!! Kom aankomende vrijdag tussen 18.30u en 19.30u gezellig langs om te kijken en te genieten van de demonstraties op onze open avond, en doe volgende week gezellig mee met de lessen. Mocht je nog meer informatie willen kunnen jullie dit vinden op www.dedevel.nl. mocht je daarna nog vragen hebben stuur een mailtje naar Bestuur@dedevel.nl

De demonstraties kun je zowel langs de waterrand als vanuit het prachtige nieuwe clubhuis met panorama uitzicht bekijken.
Afbeelding