Afbeelding

Asieldier van de week Sientje, Beike, Yuki en Mowgli

Lokaal

Een aantal weken geleden kwamen 14 angstige katten bij ons binnen. Ze leefden in een huis met heel veel soortgenootjes. Mensen hadden ze niet veel gezien en vonden ze nog een beetje spannend. Ze zijn eigenlijk heel weinig gewend en kruipen het liefst op een veilig plekje weg als mensen in hun buurt komen.

Inmiddels zitten ze al een tijdje bij ons en zie je ze per dag steeds meer bijtrekken. Als je rustig in hun verblijf gaat zitten en bijvoorbeeld een boekje gaat lezen, dan komen ze langzaamaan steeds meer bij je kijken.

Wat we hier wel merken is dat ze heel veel steun hebben aan de al aanwezige sociale katten. Om deze reden proberen wij ze dan ook te plaatsen bij een al aanwezige sociale kat. Zodat ze hulp krijgen bij het leren dat mensen echt niet zo eng zijn. We plaatsen ze niet bij kinderen omdat dit te druk en te onvoorspelbaar voor ze is. Ze mogen dus los van elkaar bij een andere sociale kat geplaatst worden.

Het goede nieuws is, dat 8 katten al een nieuw thuis hebben gevonden! We zoeken nu nog een gouden mandje voor 2 poezen en 2 katers. Wie komt kennismaken met 1 of meerdere katjes? Ze zijn zo leuk en ze verdienen het zo!!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over deze katten of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas. Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.

Wie komt kennismaken met 1 of meerdere katjes?
Afbeelding