Afbeelding
Foto: Cees van Meerten FotoExpressie

Koningsdag 27 april gaat een hele mooie dag worden, werken jullie er ook aan mee?

Kunst en cultuur

Het bestuur is druk bezig met de voorbereidingen van Koningsdag 2023. Op het voorlopige programma staan: de Breakfast Run, het ontbijt, de aubade, de Oranjebraderie en uiteraard het programma rond De Schoof met country-line dance, de kindervrijmarkt, modelboten, kofferbakverkoop, spijkerbroekhangen, vrachtwagen trekken en een voetbalspel. Daarnaast zijn er de activiteiten op en rond de Sophiapromenade met onder andere de kindervrijmarkt, een springkussen talenten show en natuurlijk Orange Garden!

Gezocht vrijwilligers
De voorbereidingen zijn veel werk en dat kunnen we als bestuur niet alleen… Daarom zoeken we enthousiaste vrijwilligers die de diverse festiviteiten samen met ons willen voorbereiden of op Koningsdag een handje willen meehelpen! Afhankelijk van waar je bij helpt, kost het je een halve dag op Koningsdag en eventueel een aantal uren per maand als je ook bij de voorbereidingen betrokken bent. Nieuwsgierig geworden kijk op de website en meld je aan als vrijwilliger.

Sponsoren gezocht
Het organiseren kost geld en materiaal en daar hebben we sponsoren hard bij nodig. Heb je een onderneming en wil je een activiteit sponsoren of wil je in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen een steentje bijdragen aan Koningsdag 2023. We zijn al bezig met contacten te leggen met mogelijke sponsoren maar als je als ondernemer denkt hier wil ik niet op wachten, ik wil ook mijn steentje bijdragen! Dan mag je natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen (info@oranjevereniging-hiambacht.nl) we maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.