Kinderkoor Shine
Kinderkoor Shine

Open repetitie bij Kinderkoor Shine!

Kunst en cultuur

Liza is een meisje dat sinds kort bij Shine zingt. Bij Shine is ze helemaal in haar element en pakt de liedjes en dansjes snel op. Ze komt huppelend naar Shine en daarin is ze zeker niet de enige! Soms lukt het nog niet om een dansje of een melodie helemaal goed te doen, maar dat is geen probleem. De kinderen van Shine helpen elkaar en juf Jeanita doet het graag voor. Door samenwerking komen de kinderen tot bloei en ieders talent krijg zo de plek die het verdient. 

“Het is super om te zien hoe de kinderen groeien”, vertelt Jeanita. “Een vaste onderdelen van de repetitie zijn; geloofsbeleving, basistechniek zingen, dans en presentatie . De dansjes versterken de tekst en zo wordt de beleving van de tekst spelenderwijs meegenomen. Die beleving is super belangrijk, want we zingen over en voor de Heer”.  

Een aantal kinderen van Shine gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. Hoe graag ze ook willen blijven, Shine is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jeanita zegt “Wil je komen zingen bij Shine, geef je op voor de open repetitie van maandag 15 april”.  https://jeanitavaneijsden.nl/contact/ Op haar site vind je meer informatie over dit leuke kinderkoor.