Afbeelding

Asieldier van de week

Lokaal

Dit is Beau een Rottweiler reu van 3 jaar oud. Uit de Kijk Het Klikt test is hij als oranje Muurbloempje gekomen. Beau is afgestaan omdat zijn eigenaar wegens medische redenen niet meer voor Beau kon zorgen. Het had dus niets met Beau te maken! Beau is een lieve, sociale hond, maar heeft wel de karaktereigenschappen van een Rottweiler en heeft een eigenaar nodig die hem duidelijke grenzen stelt. Hij is namelijk zeer zelfverzekerd en heeft weinig respect voor lijf en leden. Als hij nog geen band met je heeft opgebouwd doet hij ook het liefst waar hij zelf zin in heeft. Beau en zijn oude eigenaar waren altijd samen en onafscheidelijk, het waren echt maatjes. Beau is daarom op zoek naar een nieuw maatje. Hij zou zich het beste thuis voelen bij iemand die alleen is, geen andere dieren heeft en iemand die veel (liefst altijd) thuis is. Iemand die ervaring heeft met het ras zou ideaal zijn. Beau komt ook uit een werklijn. Het alleen blijven moet bij Beau worden opgebouwd. Hij is ook een kei in het openmaken van deuren, oppassen geblazen dus dat Beau niet de benen neemt.

Hij is gewend bij zijn oude eigenaar om naast bed te slapen. In huis is Beau rustig maar buiten is hij erg actief. Beau komt uit een werklijn er moet dus echt met Beau gewerkt worden. Hij is zeer op voer gefocust en vindt het ook leuk om samen dingen met zijn baas te ondernemen. Alle basiscommando’s volgt Beau probleemloos op! Beau kan overweg met andere teefjes, met reuen kan hij niet overweg. Af en toe kwam hij op bezoek bij een katteneigenaar en van de kat was hij zelfs een beetje van onder de indruk. Het was een kat die niet onder de indruk was van honden, dus het is de vraag hoe Beau reageert op een kat die bang is en wegrent.

Beau is waaks! Hij heeft geleerd dat wanneer de eigenaar zegt dat het oké is, hij stopt met blaffen. Vreemden kunnen ook zonder problemen binnenkomen. Bent u gevallen voor mooie Beau? En kunt u hem bieden wat hij nodig heeft? Maak dan snel een afspraak om kennis met hem te komen maken.

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Beau of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naarhttps://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.

Afbeelding