inzet astrid bij plek
inzet astrid bij plek

Creatieve schilderworkshops

Lokaal

Tijd hebben voor jezelf waarin je kunt ontspannen. Dat vindt Astrid Honcoop van het Bakfiets Atelier heel erg belangrijk. Met haar schilderworkshops biedt ze laagdrempelige, creatieve schilderworkshops aan, bij voorkeur in de buitenlucht. Met de lente in aantocht staan er weer heel wat creatieve workshops op het programma. 

De workshops vinden plaats op interessante en inspirerende plekken in Zwijndrecht en omgeving. Met haar bakfiets komt Astrid gemakkelijk op rustige en inspirerende locaties. Bovendien kan ze alle benodigdheden voor de workshop vervoeren. Die hoef je dus niet zelf mee te nemen! Astrid wil met het Bakfiets Atelier ontspanning bieden door iemands creativiteit (weer) te laten stromen. Met haar kennis en vaardigheden als kunstenaar stimuleert ze het creatieve proces tijdens een ontspannen schilderworkshop. 

Zintuigen prikkelen
Moet je al schilderervaring hebben? Astrid: “Nee, voorkennis en schildervaardigheden zijn niet nodig. Het gaat er ook niet om wie het mooiste resultaat heeft. Maar juist om het creatief bezig zijn en daar plezier in hebben!”

“Buiten in de natuur of juist in een industriële stedelijke omgeving, stimuleert je creatieve brein,” legt ze uit. “Door het buiten bezig zijn worden alle zintuigen geprikkeld. Bovendien vergroot buiten bezig zijn je positieve stemming. De stress neemt af, je creativiteit neemt toe en je aandacht en geheugen worden beter.”

Het Bakfiets Atelier verzorgt, naast open workshops, ook besloten teken- en schilderworkshops. Van kinderfeestjes tot bedrijfsactiviteiten als teambuilding, creatieve werksessies of bedrijfsuitjes. Daarnaast is Astrid inzetbaar voor creatieve gastlessen op basisscholen. 

Inschrijven
Nu de dagen weer langer worden, wordt het weer fijner om naar buiten te gaan. Heb je altijd al de skyline van Dordrecht of de watertoren van Zwijndrecht willen schilderen? Met een goedgevulde bakfiets vol schilder- en tekenspullen sta ik garant voor een gezellige, creatieve en ontspannen tijd. Natuurlijk ben je ook welkom met een vriendin of familie om een heerlijk ontspannen moment te beleven. Kijk voor deze en voor alle andere workshops op www.bakfietsatelier.nl en schrijf je in!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
"Door het buiten bezig zijn worden alle zintuigen geprikkeld."

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.