Exotische dieren in de Orchideënhoeve.
Exotische dieren in de Orchideënhoeve. Foto: Joke Stouthart

“Zonnebloem Regio Vakantie” was een succes

Lokaal

De Zonnebloem afdelingen H.I. Ambacht en Zwijndrecht zijn van 27 maart tot 31 maart, met 21 gasten en 10 vrijwilligers, naar hotel Spelderholt, in Beekbergen op vakantie geweest. 

Zij bezochten het Oude Ambachten museum, waar veel werd gelachen en herinneringen aan vroeger terug kwamen. Ook de Orchideeënhoeve was  een heel gezellige dagexcursie, waar naast enorme grote en mooie bloemen, veel exotische dieren verblijven. Maar ook in hotel werd van alles gedaan. Naast lekker eten, was er ook een zwembad voor degene die er zin hadden om een baantje te trekken en ‘s avonds deden wij spelletjes. Woensdagmiddag kwamen er twee dames iets vertellen over Staphorsterkleding. Erg interessant. Een heel gezellige avond was ook met het Schipperskoor, waar bekende Nederlandstalige-liedjes werden gezongen. Meerdere mensen kenden de teksten en zongen gezellig mee.
Daarna was er een Paasbrunch op woensdag 6 maart in H.I. Ambacht, waar de gasten verwend werden. Er werd heerlijke soep rondgebracht en schalen met broodjes met verschillende soorten beleg. Ook kregen we fruit werden er allerlei drankjes geschonken. Er werd heel wat gepraat en het was super gezellig met elkaar. Maar het allerbelangrijkste van zulke middagen en vakanties, is het samen zijn met anderen. De gezelligheid. Praten en lachen met elkaar, herinneringen delen en nieuwe maken en even niet alleen zijn. We kunnen terug kijken op een mooie Regio-Zonnebloem-week-vakantie 2023 en een gezellige Paasbrunch in H.I. Ambacht.Wilt u info n.a.v. dit verhaal, mail of bel dan naar ons secretariaat;

Mail; secr.zonnebloem@ziggo.nl en tel; 078-6124492.