Afbeelding

Driewieldag in Hendrik-Ido-Ambacht

Lokaal

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors toeneemt. 

Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Bij De Fietsen van Ambacht heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op afspraak kunt u bij De Fietsen van Ambacht terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets. Op donderdag 8 juni wordt er bij De Fietsen van Ambacht van 10:00 - 13:00 uur een driewieldag georganiseerd. Locatie: Veersedijk 55, 3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.