Afbeelding

Marandor Pest Control: uitvinder van een ongevaarlijk bestrijdingsmiddel

Lokaal

Naast het bestrijden van plaagdieren (o.a. muizen, wespen etc) is Mark tevens uitvinder van een ongevaarlijke vloeistof om plaagdieren tegen te gaan. De vloeistof bestaat voornamelijk uit etherische oliën en door de brandgeur worden plaagdieren verjaagd en niet gedood.

Omdat je muizen en ratten bij de voedselbron weghoudt wordt de populatie al minder en door ze te verdrijven naar open vlakten doen hogere predatoren, zoals roofvogels, het overige werk.Omdat het gebruik van bestrijdingsmiddelen aan banden gelegd is en de detailhandel het niet meer in het assortiment mag hebben, is Mark 4 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van deze vloeistof.

Naast het verjagen van knaagdieren hebben wij ook een product om katten uit tuinen te houden en mollen te verjagen.Het product is onschadelijk voor het milieu en inmiddels heeft de groothandel al een weg naar ons gevonden. Ook zijn we in gesprek met een grote onderneming die al in 60 landen levert.

Binnenkort komen er brandertjes op de markt waarin je de olie doet en door verdamping blijven vliegen, wespen en muggen weg(!). Voor de horeca hebben we zelfs parasolkokers ontwikkeld.

Uit ontwikkeld zijn we nog niet! Mark is bezig om een spuitvloeistof te produceren om overlast van clustervliegen tegen te gaan en dit moet nog getest worden.Tevens hebben we 2 testen gedaan om de overlast van de wolf tegen te gaan in Brabant en op de Veluwe. Opvallend was, dat toen de geurpalen uitgezet waren, er geen schade aan de kudde optrad.

Het product kan breed ingezet worden en een aantal plaagdierbestrijders maken er al gebruik van. Zo heeft Mark connecties met een grote food-keten en alle 60 vestigingen (van Groningen tot aan Limburg) zullen op dit product over gaan.

Voor meer info: www. stayaway.shop of
www.marandor.nl.

Marandor Pest Control
Uilenvliet 30, 3333 BT Zwijndrecht
06 15397999
www.marandor.nl

Mark is 4 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van de vloeistof