Afbeelding

Cine’67 in Film in Zicht

Lokaal

Videoclub Cine’67, de filmmakers van Zwijndrecht, vertoont enkele bekroonde films in het programma Film in Zicht van de regionale omroep Rijnmond.

Er komen 4 uitzendingen van elk een half uur. De eerste aflevering start op 12 augustus 17.00 uur. Elk blok wordt herhaald tot 17.00 uur de volgende dag.

Het programma Film in zicht is ontstaan uit een samenwerking van de regionale organisatie van niet-commerciële filmers ZH’12 en Rijnmond. Op 12 augustus staat de korte speelfilm Tristesse op het programma. Deze film won het ZH’12 filmfestival, werd uitgeroepen tot beste film van het nationale NOVA Filmfestival in 2019 en won tevens een van de publieksprijzen.  De film heeft ook internationaal deelgenomen aan het UNICA-festival 2022 in Locarno, Zwitserland. Op 19 augustus staat De Zevenhuizerplas op het programma en op 26 augustus Het lage land over natuur in de Alblasserwaard. Alle drie de films zijn gemaakt door leden van videoclub Cine’67 uit Zwijndrecht. Het programma met de titels van de films is nu te vinden op www.cine67.nl Op het YouTube kanaal van de film-en videoclub Cine’67 zijn meer fraaie films van de leden te zien. Kijk op https://www.youtube.com/@Cine67-Zwij. 

Overigens ben je altijd welkom op één van onze clubavonden. Deze worden om de veertien dagen gehouden op donderdagavond in het clubgebouw aan de Prins Bernhardstraat 7 in Zwijndrecht. Kijk op de website voor de exacte data en het programma.