Ervaar de deskundigheid van Lux Coaching: Debby is door Noloc gecertificeerd en de Award-winnaar van voor Beste Loopbaan Professional van het jaar.
Ervaar de deskundigheid van Lux Coaching: Debby is door Noloc gecertificeerd en de Award-winnaar van voor Beste Loopbaan Professional van het jaar.

De Week van de Loopbaan: Gratis advies wacht op jou!

Lokaal

Sta eens even stil bij je carrière. Overweeg je een nieuwe weg in te slaan? Of ben je benieuwd hoe je jouw huidige traject kunt optimaliseren? In een wereld die voortdurend in beweging is, is het cruciaal om af en toe een blik te werpen op je professionele koers en jezelf af te vragen: ‘Wat wordt mijn volgende stap?’ Goed nieuws: De Week van de Loopbaan, georganiseerd door Noloc, biedt jou de unieke kans om kosteloos advies in te winnen bij een ervaren loopbaancoach.

Maximaliseer je carrièremogelijkheden met Noloc ontwikkelgesprek
Noloc, de landelijke beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, organiseert van 18 tot en met 22 september 2023 voor de negende keer De Week van de Loopbaan. In Hendrik-Ido-Ambacht kun je terecht voor een kosteloos ontwikkelgesprek met Register Loopbaancoach Debby Oppenoorth-Lux van Lux Coaching.

Een Noloc ontwikkelgesprek biedt waardevolle kansen. Het stelt jou in staat om met een deskundige en ervaren coach je potentieel te bespreken en je opties te verkennen. Je krijgt onafhankelijke en deskundige feedback, inzichten en advies en daarmee ontdek je meer mogelijkheden dan je had kunnen vermoeden. Ook binnen je huidige werkomgeving.

Waarom een ontwikkelgesprek?
Het is essentieel om regelmatig stil te staan bij je motivatie, ambities en loopbaanontwikkeling. In een wereld waarin werk voortdurend verandert door technologische innovaties en traditionele loopbaanpaden niet meer vanzelfsprekend zijn, kan een ontwikkelgesprek je óók helpen om werkstress te voorkomen en je zelfvertrouwen en vitaliteit te vergroten.

Maak kennis met Debby Oppenoorth-Lux
Samen met Debby Oppenoorth-Lux ga je in gesprek over jouw loopbaanervaringen, uitdagingen, successen en leermomenten. En reflecteer je op vaardigheden, ambitie, zingeving, werk-privébalans en groeimogelijkheden. Zo krijg je waardevolle inzichten en praktische handvatten voor jouw toekomst en carrière.

“De voortdurend veranderende maatschappij stelt best hoge eisen aan mensen. Tegelijkertijd moet iedereen veel ballen in de lucht houden” vertelt ze. “Mensen vervullen veel rollen in hun dagelijks leven. En soms lukt dat gewoon niet meer. Sommigen raken geblokkeerd, anderen ervaren stress. Dit kan zowel in de privésfeer als op het werk voorkomen. Moet je zo doorgaan of is het tijd om het roer om te gooien? Moet er een keuze gemaakt worden? Ik begrijp als geen ander dat het vragen om hulp of advies een drempel kan zijn. Aarzel niet, deel je verhaal.”

Met zestien jaar ervaring als coach en trainer op uiteenlopende vlakken, heeft Debby Oppenoorth-Lux een solide basis om op te bouwen. Denk aan loopbaanonderzoek en -advies, competentie-evaluaties, studiekeuze-begeleiding, hulp bij het betreden van de arbeidsmarkt en het bereiken van persoonlijk inzicht en groei. Ze heeft een specialisatie in stress- en burn-out begeleiding. In haar praktijk verwelkomt ze zowel particulieren als werkgevers die haar kunnen inschakelen voor hun personeel.

Ervaar de deskundigheid van Lux Coaching
Wie voor Lux Coaching kiest, profiteert niet alleen van een ervaren coach, maar ook van een door Noloc gecertificeerde professional. Bovendien heeft Debby in december de Award voor Beste Loopbaan Professional van het jaar in ontvangst mogen nemen en werkt ze ook als Extern Vertrouwenspersoon, aangesloten bij de Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen. Met Lux Coaching ben je verzekerd van begeleiding die het verschil kan helpen maken.

Week van de Loopbaan
Binnenkort is er een unieke mogelijkheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met Lux Coaching. Tijdens de Week van de Loopbaan (18 tot en met 22 september) kun je voor een gratis loopbaanadvies (en al je andere vragen) bij Debby terecht.

Maak een afspraak
Bel 06-19550089 of
stuur een e-mail naar
debby@lux-coaching.nl.

Afbeelding

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.