Cute toddler boy watching cartoon movie in the cinema. Leisure/entertainment for family with kids.
Cute toddler boy watching cartoon movie in the cinema. Leisure/entertainment for family with kids. Foto: MariaSbytova.com

Ukkieconcertjes voor de allerkleinsten in Cascade

Lokaal

De Ukkieconcertjes in Cascade zijn uitgebreid; sinds kort worden er twee achtereenvolgende voorstellingen gegeven op vrijdagmorgen (om de week). Een heerlijke afsluiting van de week voor kind en ouder!

Ukkieconcerten zijn een eerste kennismaking van peuters met muziek; lekker luisteren of ongedwongen zingen en bewegen, dansen en springen … alles mag! Zo ontdekken peuters nieuwe woorden, ritmes en bewegingen. De twee muziekdocenten proberen de leeromgeving van de kleintjes zo rijk mogelijk te maken, met wisselende instrumenten. Ieder Ukkieconcert is weer anders, kom dus gerust ook bij de andere edities langs.

De Ukkieconcertjes zijn speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar en duren ongeveer 45 minuten. Om de week op vrijdagmorgen starten de concertjes om 09.45 uur en om 10.45 uur. In december zijn er extra feestelijke muziekvoorstellingen met de gezellige sfeer van Sint en Kerst.

Vrijdag 17 november, 09.45 uur en 10.45 uur. Kaarten kosten 8,50 euro (voor volwassene + kind). Kijk voor meer info en reserveren op de website: www.stichting-cascade.nl.