Vera Nederhof (links) en Lisa Schouten
Vera Nederhof (links) en Lisa Schouten Foto: O&O Gymnastics Zwijndrecht

O&O turnsters op het podium

Lokaal

Bij de op 18 en 19 november in Rotterdam gehouden districtswedstrijden hebben de O&O-turnsters zowel individueel als in teamverband goed gepresteerd.

Individueel pakte Vera Nederhof in de klasse senior-D met 44,300 punten het goud. Zij troefde met deze score haar clubgenote Lisa Schouten af, die zich met 43,100 punten het zilver om liet hangen. Anna Bakker viel met 42,750 punten net buiten de prijzen en werd met dit puntentotaal vierde.

In de categorie middenbouw-niveau-3 waren zoveel inschrijvingen dat er drie sessies nodig waren om het geheel te verwerken. O&O kwam in alle drie de sessies in actie. Madyena Pieters en Lexie van Bedaf bonden met een gecombineerd team (GV. DVO-Dordrecht) de strijd aan in sessie drie. Deze combinatie pakte met 158,750 punten het goud. Individueel bezette Madyena met 51,825 punten de derde plaats.

In de tweede sessie eveneens een combinatie met GV. DVO-Dordrecht. Hierin waren onze turnsters Julie de Wit en Fiona Kuiper opgenomen. Deze formatie ging met 140,775 punten voor het zilver. Fiona eindigde met 49,00 punten als derde. 

Het team met alleen O&O-turnsters bestond uit Lise van Muijen, Bente de Roodt, Jill Chodzynski, Kate Walsh, Lilly Jansen en Jasmijn Jansen. Ook zij turnden zich naar een podiumplaats. Met 141,850 punten was de derde trede voor hen.