Senioren-C-team O&O Gymnastics Zwijndrecht
Senioren-C-team O&O Gymnastics Zwijndrecht Foto: O&O Gymnastics Zwijndrecht

O&O-turnsters geplaatst voor landelijke halve finale

Sport

De dames toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O hebben zich bij de laatste in Duiven gehouden plaatsingswedstrijd voor teams verzekerd van een startbewijs voor de landelijke halve finale.

Het team bestaande uit Céline Oirbans, Amber Donjacour, Suzanne Kunsel, Milou van Schijndel, Suzanne van Alebeek en DVO-turnster Marit Boon wist deze prestatie te realiseren door als tweede met 86,900 punten uit de strijd te komen. De eindscore werd opgebouwd met 23,250 punten voor sprong, 21,800 punten op brug, 19,55 punten op balk en 22,300 punten op vloer.

De Zwijndrechtse turnclub kwam met haar dames ook in actie bij de in Rotterdam gehouden districtswedstrijden. Het mixteam O&O/OKK-R’kerk met de O&O-turnsters Esmee Snijder, Quinty Joner en Suzanne Esmeijer legde met 152,200 punten beslag op het zilver. De twee seniorenteams 1 en 2 noteerden in deze categorie beiden een zesde plaats. In de categorie middenbouw-3 turnden Lilly Jansen, Madeyna Pieters, Yuna Neeskens, Bente de Roodt, Jill Chodzynski en Kate Walsh een verdienstelijke wedstrijd. Met een teamtotaal van 152,200 punten eisten zij het brons voor zich op.