Afbeelding

Kwint en Cato op stap

Lokaal

Het was best al weer een tijdje geleden dat we OH hadden gezien... En wat blijkt? Hij was er weer eens vandoor geweest, zonder ook dit keer weer aan ons te melden. Hij is dus best wel “een beetje” hardleers in dit opzicht. Maar gelukkig was hij net op tijd terug om met ons naar de schaatsbaan in het Sandelingenpark te gaan.

Jammer genoeg, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor alle andere liefhebbers, was het maar van korte duur. De eerste foto was van donderdag 11 januari toen er al behoorlijk wat mensen aan het schaatsen waren. De tweede foto is de Vrijdag erna. Toen was de pret alweer over. We zijn zelf maar niet het ijs op gegaan. We moeten een klein beetje uitkijken dat we niet opeens in een spagaat of split op het ijs liggen. We zijn hartstikke lenig, maar je moet niet gelijk overdrijven natuurlijk. OH is ook best wel een beetje voorzichtig met ons in verband met blessures of iets dergelijks. Na de ijspret van vorige week was het vanochtend weer  een heel ander winterwonderland toen we ons stalletje uitstapten. Alles was compleet wit. Cato keek haar ogen uit…..ze had dit nog nooit eerder in het Jeugdspeelpark gezien, maar ze vond het fantastisch. We zijn ook dit keer maar een klein wandelingetje gaan maken omdat het op de wegen hierdoor behoorlijk glad was, maar ook omdat er was gepekeld en dit zout is niet zo goed is voor onze pootjes. Daar komt ook nog eens bij dat OH een paar keer haast op “z’n plaat” is gegaan. Die staat ook niet meer zo stabiel op z’n benen als een paar jaar geleden volgens mij. 

Tijdens deze zonovergoten ochtend zijn we ook weer eens naar de vorderingen van de bouw van de Stadhouder Willem III school wezen kijken. Nou... daar hebben ze ook niet stil gezeten zeg. Dat ziet er veel belovend uit. Ik ben benieuwd wanneer het helemaal af zal zijn. Terug in het Jeugdspeelpark hebben we nog even lekker in het zonnetje staan praten met een paar bezoekers, die ook allemaal een soort van wintersportgevoel hadden. Van ons mag het nog wel even zulk weer blijven. Kou deert ons in het geheel niet. We hebben uiteindelijk een perfecte wollen “jas”, die ons uitstekend tegen de kou beschermt.

Gegroet,Kwint

Facebook Ohio en Kwint

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding