De bruiden staan in de rij om te komen passen. Fotograaf: Studio Guru
De bruiden staan in de rij om te komen passen. Fotograaf: Studio Guru Fotograaf: Studio Guru

Something Blue Bruidsmode opent nieuwe deuren!

Lokaal

Toen Jessica Charité-Hoogvliet in mei 2020 vanwege de pandemie haar baan in de evenementenbranche verloor, moest er iets gebeuren. Het roer ging om en binnen 4 maanden openden de deuren van Something Blue zich, een lang gekoesterde droom van Jessica.

Helaas moesten eind 2020 alle winkels in Nederland hun deuren sluiten en dus ook de gloednieuwe winkel van Something Blue. Bruiden mochten niet naar de winkel toe komen, maar er moest die zomer wel getrouwd worden. Na een aantal slapeloze nachten, besloot Jessica als eerste boutique in Nederland de jurken naar de bruiden toe te brengen.

Met een auto vol, door de bruid vooraf geselecteerde jurken, ging zij op pad en reed zij thuis langs bij bruiden verspreid door heel Nederland om de pasafspraak toch door te laten gaan. Er kon getrouwd worden!

Bruiden uit heel Nederland
In de jaren die volgden, mocht Something Blue steeds meer bruiden verwelkomen in de winkel en kwam Marjolein het team versterken en met een geweldige coupeuse voor de finishing touch vormen zij een prachtig team en weten bruiden van Groningen tot Limburg, uit België en Amerika de winkel te vinden.

Het afgelopen jaar werd duidelijk dat het pand in Barendrecht niet ruim genoeg was en begon de zoektocht naar een wat grotere locatie. Sneller dan gepland kwam daar Maasplein 65 in Zwijndrecht beschikbaar. En na een enorme verbouwing opent Something Blue deze week opnieuw haar deuren.

Nog steeds intiem
Een van de belangrijkste eigenschappen van Something Blue is dat de winkel ontzettend intiem is. Ook in het nieuwe pand, verliest de winkel deze charme niet. De boutique zal altijd een warme, persoonlijke uitstraling blijven houden en klein blijven. Jessica vindt het vooral belangrijk dat bruiden zich gehoord en welkom voelen en met persoonlijke aandacht voor iedereen. Wanneer een bruid een jurk kiest, weet Jessica precies wie zij is en wat haar wensen zijn en ervaringen waren.

Bruiden geven zich letterlijk en figuurlijk bloot tijdens de privé-passessies en in de paskamer ontstaan dan ook de mooiste gesprekken. Het grootste doel is om een piepkleine verandering aan te brengen in het zelfbeeld van de bruid en haar net dat beetje zelfverzekerder de deur uit te laten gaan.

Inclusiviteit
In de winkel hangt de met zorg uitgekozen collectie in verschillende stijlen, stoffen en modellen vanaf €1750,-. Something Blue heeft een aantal bekendere merken in de winkel hangen zoals Madi Lane, Eddy K. en Maggie Sottero, maar sinds kort ook collecties van kleine, exclusieve designers zoals Studio Serravalle, Esther Hofmann en Rebecca Schoneveld NY.

Een van de meest opmerkelijke dingen aan de winkel is dat ècht alle bruiden, van maat 32 tot en met maat 64, mooie, kwalitatief goede en moderne jurken kunnen passen.

Hoe kan ik langskomen?
Om iedereen haar privacy te gunnen, biedt Something Blue Bruidsmode alleen privé-passessies op afspraak aan, deze kan ingepland worden via de agenda op de website.

Wees altijd welkom om een berichtje te sturen via whatsapp, Instagram of Facebook om de persoonlijke touch te ervaren.

Something Blue Bruidsmode
Maasplein 65, 3331 LC Zwijndrecht
0622661060 (bereikbaar via telefoon
en whatsapp)
www.somethingbluebruidsmode.nl
@somethingbluebruidsmode

Afbeelding