Rechts René Kerstens en links Paul Mallee (directeuren Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden) en in het midden Gerard Keuzenkamp (Voorzitter Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve)
Rechts René Kerstens en links Paul Mallee (directeuren Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden) en in het midden Gerard Keuzenkamp (Voorzitter Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve) Gerard Keuzenkamp

Rabobank verrast Parkboerderij Kiboe-hoeve

Lokaal

Woensdag 24 januari heeft de Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve uit handen van René Kerstens en Paul Mallee, directeuren van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden een prachtige bijdrage gekregen om op de vernieuwde boerderij een voedselbos aan te leggen. 

Met het voedselbos wil de stichting een bijdrage leveren aan uitleg omtrent duurzame voedselproductie. Het voedselbos wordt de komende maanden aangelegd en de verwachting is dat het tijdens de officiële opening van de boerderij op 1 juni as kan worden geopend.

De Rabo Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage is mogelijk geworden doordat de Rabobank in 2023 haar 125-jarig bestaan vierde.