high angle view of senior man collecting jigsaw puzzle as dementia rehab
high angle view of senior man collecting jigsaw puzzle as dementia rehab

Alzheimer Café Zwijndrecht, Heerjansdam en H.I.Ambacht

Lokaal

Hiermee nodigen we u van harte uit voor het Alzheimer Café op 7 februari a.s.. Deze avond is het onderwerp: “Hoe herken je signalen van  financiële uitbuiting bij uw naaste met dementie en wat kan je doen om dit te voorkomen”. 

Gastspreker deze avond is Clarien van der Wilt hij werkt als coördinator GGZ preventie bij Indigo ZHZ en is voorzitter a.i. van het samenwerkingsverband Veilig Oud Drechtsteden & Alblasserwaard. In het Alzheimer Café is er alle gelegenheid voor uw vragen en onderling contact.  

Ook zijn er tijdens dit café nog verschillende andere zorgprofessionals aanwezig aan wie u uw vragen kan stellen (o.a. een casemanager dementie, mantelzorg ondersteuners van Diverz, Mee en van het Vivera wijkteam, een sociaal makelaar en een coach gedrag en welzijn van de Swinhove Groep).

Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom. Ook U bent van harte welkom!  

Het Alzheimer Café vindt normaal gesproken iedere 1ste woensdag van de maand plaats in de Salon van Swinhove,. Plantage weg 3, 3333 GZ in Zwijndrecht en iedereen is welkom  

Woensdag 7 februari gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar.  

Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.  

De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor het onderzoek zinvol!  

Voor informatie kunt u contact opnemen met Corien van Poortvliet; 

E-mail: cvpoortvliet@swinhovegroep.nl  

Telnr:  06-21126071 (a.u.b. geen voicemail inspreken)  

Graag tot ziens in het Alzheimer Café van woensdag 7 februari a.s..