Afbeelding

Voorjaarsdienst in de Kijfhoekkerk

Lokaal

In het kleine historische polderkerkje van Kijfhoek wordt op zondag 3 maart een speciale kerkdienst gehouden. Tijdens deze dienst zal het Heilig Avondmaal worden gevierd, waarbij dominee Sjaak Teuwissen deze speciale samenkomst zal leiden. Hij is predikant van de Protestantse Gemeente Heerjansdam – Kijfhoek. 

Tijdens deze dienst zal in het bijzonder worden stilgestaan bij het lijden en sterven van Jezus Christus. Dit heet in het kerkjargon een ‘sacrament’. Tijdens deze samenkomst worden de bezoekers voor een moment uitgenodigd om gezamenlijk rond de antieke tafel, voor in het kleine kerkje, plaats te nemen. Hierbij zal op bescheiden wijze, brood en wijn worden doorgegeven. Dominee Sjaak Teuwissen zal hierbij een toelichting geven. Tijdens deze dienst wordt met de brandende Gedachteniskaars ook gebeden worden uitgesproken en liederen gezongen. Gezamenlijk laten we met onze zang het kleine polderkerkje klinken als een kathedraal tot Eer van God.

U bent daartoe hartelijk uitgenodigd, aanstaande zondagmiddag 3 maart om drie uur (15.00 uur). Hartelijk welkom. Er staat een stoel voor u klaar! Voor uw navigatie stelt u in: Zwijndrecht, Kijfhoek 28 www.kijfhoekkerk.nl

Afbeelding