Afbeelding

Oogwereld de Groot

Lokaal

Bij Oogwereld De Groot zijn de komende dagen alle ogen gericht op de nieuwste brillentrends. Tijdens de ‘Oog voor Stijl Dagen’ nemen we je graag mee door onze collectie 2024. Zo ontdek je de laatste designs van bekende modehuizen én een aantal exclusieve merken die je nergens anders vindt.

Verzeker jezelf van een plekje en maak meteen een afspraak. Oogmode beleeft op dit moment echt een piek in creativiteit. Dat is duidelijk te zien aan de actuele trends: oversized, transparant & kleurrijk, frameloos én freeform.
Speciaal voor jou: 2 t/m 9 maart is er een extra collectie in huis van Silhouette. Daarnaast is onze styliste Ilse 6, 7 en 8 maart aanwezig voor extra persoonlijk advies!

Persoonlijk stijladvies
Tijdens je bezoek krijg je nu gratis stijladvies van onze experts. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren vinden we de monturen die perfect bij je passen. Daarbij houden we onder meer rekening met de vorm van je gezicht, de stand en de kleur van je ogen. Daarnaast krijgt u bij aankoop ook nog een erg leuke goodiebag mee!