Afbeelding

16 maart a.s. Duyschot concert met Piano Duo Dimitrov Boelee

Lokaal

H.I.Ambacht - Op 16 maart a.s. hopen wij het getalenteerde Piano Duo Dimitrov Boelee te ontvangen.

Programma
Op het programma staan werken van Bach, Saint-Saëns, Gavrilin en Gershwin. Het belooft weer een gevarieerd concert te worden. Een concert om naar uit te kijken!

Biografie Piano Duo Dimitrov Boelee
Het piano duo Dimitrov Boelee bestaat uit de Bulgaarse pianist Dimitar Dimitrov en de Nederlandse pianist Elvire Boelee. Elvire en Dimitar ontmoetten elkaar op het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

Al kort nadat ze besloten hadden een duo te vormen speelden ze in Geertruidenberg Klassiek en Vught Klassiek. Dit is een serie concerten en concoursen in één, waar iedere maand een veelbelovende pianist speelt en het publiek mag stemmen op deze pianist. Aan het eind van het jaar worden de drie pianisten met de hoogste beoordeling uitgenodigd om aan de finale mee te doen. In beide series werden zij door het publiek uitgekozen om in de finale te spelen, waar ze in december 2014 respectievelijk derde en tweede werden.

In september 2014 maakten ze hun debuut op radio 4 in het late night programma opium op 4. In oktober 2015 waren ze te gast in het populaire tv programma ‘Meis op Zondag’ op tv Breda.

In 2016 wonnen ze de derde prijs in Ulvenhart Klassiek in Ulvenhout Breda.

In oktober 2016 wonnen ze de eerste prijs in de “Kanjer muziek Serie” in Theater de Leest in Waalwijk.

Plaats en tijd
Zaterdag 16 maart 2024. Aanvang: 16.00 uur (tot 17:00).

Dorpskerk, Kerkplein 13, 3342 BJ H.I. Ambacht. Toegang: € 10,-. Jongeren tot 18 jaar gratis.

Nadere informatie: www.duyschot.nl.
Facebook: Duyschot Concerten. (Geen pin).