Afbeelding

Asieldier van de week: Bente

Lokaal

Ik ben Bente en als zwerver Dieropvangcentrum Louterbloemen binnengekomen. Hierdoor weten mijn verzorgers weinig over mij. In het begin was ik een beetje bang en vond ik de kennel maar stom maar na veel tijd en aandacht (en snoepjes!!) ben ik nu helemaal op mijn gemak. 

Ik vind sommige mensen in het begin ook een beetje spannend en blaf dan even. Maar als je mijn vertrouwen hebt zal ik echt een vriendin voor het leven zijn! Ik vind het heel leuk om te spelen en wandelen en heb echt super veel energie! Tijdens het spelen met mijn baasje heb ik soms geen bijt rem en hierdoor heb ik niet door dat ik soms net iets te hard speels bijt. Sorry!! 

Ik zoek wel een beetje uitdaging bij mij nieuwe baas door mijn vele energie. Ik vind het ook leuk om met andere honden te spelen! Als ik enthousiast ben tijdens het wandelen kan ik even aan de riem trekken of erin bijten. Ik ben hier wel snel weer uit te halen als je me laat zitten en afleid met een snoepje want ik ben heel voer gemotiveerd. Ik loop verder heel netjes mee aan de riem. Omdat ik zo wild en lomp kan zijn is het niet verstandig als ik in een gezin kom met kleine kinderen maar kinderen vanaf 12 jaar zullen mij wel aankunnen!

Wie gunt mij een tweede kans en een warm thuis? Hopelijk tot snel!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Bente of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.