Afbeelding

Tijdelijk beheer van de Planetenbuurt in Zwijndrecht

Lokaal

De ruim 60 jaar oude huizen van de Planetenbuurt worden de komende tijd in verschillende fases gesloopt of afgebroken. Deze woningen moeten in afwachting van de sloop bewoond blijven, vooral om de leefbaarheid in de wijk te behouden. Leegstandbeheerder Ad Hoc Is door woningcorporatie Trivire ingeschakeld om het tijdelijk beheer van de woningen op zich te nemen.

Ad Hoc beheert leegstaand vastgoed om deze te beschermen tegen de risico’s van leegstand. Dit doen zij door het plaatsen van tijdelijke bewoners en/of ondernemers. De anders leegstaande panden worden op deze manier niet alleen beschermd tegen kraak en vandalisme, het biedt ook kansen voor woningzoekenden. Kortom een win-win situatie!

Voor dit project is Ad Hoc op zoek naar flexibele, representatieve en verantwoordelijke bewoners zonder inwonende kinderen. Ad Hoc biedt de woonruimtes aan op basis van tijdelijke verhuur. Dit houdt in dat je minimaal 6 maanden in de woning kunt verblijven.

De ruime drie- en vierkamerwoningen beschikken o.a. over meerdere slaapkamers, een aparte keuken, badkamer en een balkon aan de voor- en achterzijde. De woningen liggen op loopafstand van het station, supermarkt, zwembad en het Develpark. Het winkelcentrum Walburg ligt op ca. 6 minuten fietsen en bovendien zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden in de buurt. De maandelijkse huur bedraagt tussen de €390,- en €430,- exclusief nutsvoorzieningen.

Heb je interesse in deze woonruimtes? Bekijk eerst of jij jezelf herkent in het profiel van een Ad Hoc bewoner en of je aan de voorwaarden voldoet. Als dat zo is nodigen we je van harte uit om je in te schrijven bij Ad Hoc. Dat kan via het aanmeldformulier op de website
www.adhocbeheer.nl