Afbeelding

Welkom in Kop van ‘t Oude Ambacht: Een Oase van Rust en Duurzaamheid

Lokaal

H.I.Ambacht - In het hart van Hendrik-Ido-Ambacht aan de Vrouwgelenweg verrijst een nieuw project die moderniteit en comfort biedt. De 16 luxe patiowoningen beloven een unieke levensstijl te bieden voor hen die streven naar eigentijds en comfortabel wonen. Dit project wordt gerealiseerd door Stemar Projectontwikkeling uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Milieuvriendelijk en Duurzaam
Met de aanvang van de bouwwerkzaamheden begin dit jaar nadert de realisatie van 16 duurzame patiowoningen. Deze woningen, uitgerust met een eigen warmtepomp en zonnepanelen, belichamen niet alleen duurzaamheid, maar beloven ook lagere energiekosten voor de bewoners. Een groene levensstijl in een moderne setting. De woningen zijn voorzien van een voorlopig energielabel A+++.

Comfortabel en geschikt voor alle levensfasen
De patiowoningen zijn ontworpen met comfort, ruimte en gebruiksgemak als prioriteit. Met een volledig woonprogramma op de begane grond, inclusief een gezellige riante woonkamer, open keuken en een slaapkamer met badkamer ensuite, garanderen ze aangenaam wonen. De bovenverdieping biedt extra ruimte voor twee ruime vrij indeelbare kamers, waardoor de woningen geschikt zijn voor elke levensfase.

Omgeving en Voorzieningen
Kop van ‘t Oude Ambacht biedt meer dan alleen een huis. Met de Sophiapromenade op loopafstand voor uw dagelijkse boodschappen, eetgelegenheid aan de Noordkade en sportfaciliteiten in de buurt, heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het nostalgische Perenlaantje, het Sophiapark en natuureiland Sophiapolder.

Financiële verkenning en start verkoop
Op donderdag 28 maart a.s. gaat de verkoop van dit project van start. Wij ontvangen u graag van 18.30 uur tot 20.30 uur bij Hofstede de Paradijshoeve in Ridderkerk (Oostmolendijk 82A). Wilt u vooraf uw financiële mogelijkheden verkennen? Dat kan bij Wisse Hypotheken. Voor meer informatie en om uw interesse kenbaar te maken, neem contact op met Wisse Makelaardij via 078-6840292 of info@wisse.nl.
Ervaar de perfecte combinatie van natuurlijke pracht en moderne toegankelijkheid van deze luxe patiowoningen. Uw droomhuis wacht op u!

Afbeelding